Opsummering efter generalforsamling og bestyrelsesmøde.

Niklas Sørensen har ikke ønsket genvalg og er derfor ikke længere i bestyrelsen for Hvidebæk skytteforening.

Vi takker for den flotte indsats.

Samtidig ønsker vi velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, Henning Hansen

Bestyrelsen som det ser ud nu, og som blev konstituerer D. 26 Februar 2015

Martin Tønnesen, Jesper Buch, Ole Mejlstrøm, Arne Wittrock, Claus Niemann Kristensen, Henning Hansen og Svenn Gothart

Niklas Sørensen – Suppleant til bestyrelsen.

Claus R. Hansen – Revisor

Hans Meyerhoff – Revisor

Linda Kristiansen – Revisorsuppleant

Kontingent er forblevet uændret:

550kr. pr. år for voksne og 225kr. for børn.

Det er besluttet at der kun holdes en ugentlig åbningsdag (Mandag) med start kl. 18.30

Vedligeholdelsesdag bliver afholdt Søndag d. 15 Marts. Vi mødes i Madesø kl. 9 til morgenbrød.

Alle er meget velkommen til at komme og give en hånd med. Hvis du gerne vil give en hånd med denne dag, bedes du give besked per mail af hensyn til forplejninger.

Åben Hus arrangement

Der vil blive afholdt et Åben hus arrangement Lørdag D. 20 Juni

Der vil komme mere information omkring dette på et senere tidspunkt.

Sommersæson

Vores udendørsbaner i Madesø åbner Mandag D. 13 April kl. 18.30

Mandag er der forsat skydning for børn i hallen fra kl. 18:30 i April og Maj.

Da vi tidligere har set faldende aktivitet til indendørs skydning i denne periode vil vi lukke kl. 19 hvis der ikke er nogle skytter på banerne. Alle er naturligvis velkommen i Madesø(her skydes dog ikke med luftgevær/Pistoler men der kan prøves kræfter med salon gevær)

!Husk at give besked hvis der skal tages specifikke våben med til dig!

Der er oprettet en Facebook Gruppe kun for medlemmer. Her kan man f.eks. aftale skydninger uden for normale åbningsdage. (gruppen hedder: Hvidebæk Skytteforening)

Vi glæder os til at se jer :)

www.hvidebaekskytteforening.dk

info@hvidebaekskytteforening.dk